Baner

NAGRADE ŠAMPIONIMA ZNANJA

  • PDF

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić uručio je juče na prijemu po laptop učeniku nikšićke Gimnazije „Stojan Cerović“ Petru Tadiću, Anđeli Marković iz OŠ „Štampar Makarije“ i Iliji Gračaninu iz kotorske OŠ „Njegoš“.

Opširnije...

Uručenje nagrada za osvajača bronzane medalje na BOI 2012.

  • PDF

Danas, 21. avgusta 2012. god., u Ispitnom centru upriličen je prijem za Luku Bulatovića, učenika Gimnazije “Slobodan Škerović”, osvajača bronzane medalje na 20.

Opširnije...

Uspjeh crnogorskog tima na 20. Balkanskoj informatičkoj olimpijadi

  • PDF

Na 20. Balkanskoj informatičkoj olimpijadi, koja je održana od 15. do 19. avgusta 2012., u Baogradu (BOI 2012), Luka Bulatović, učenik Gimnazije “Slobodan Škerović” iz Podgorice osvojio je bronzanu medalju.

Opširnije...

Uspjeh crnogorskog tima na 43. Međunarodnoj olimpijadi iz fizike, IPhO2012

  • PDF

Na 43. Međunarodnoj olimpijadi iz fizike, koja se održala od 15. do 24. jula 2012, u Estoniji (IPhO2012), Petar Tadić, učenik Gimnazije “Stojan Cerović” iz Nikšića osvojio je bronzanu medalju, što je prva medalja za Crna Goru do sada na međunarodnim olimpijadama znanja.

Opširnije...

Uspjeh crnogorskog tima na 16. juniorskoj matematičkoj balkanskoj Olimpijadi

  • PDF

Prethodne sedmice, od 25. do 29. juna 2012. godine, u grčkom gradu Veria održana je 16. juniorska matematička balkanska Olimpijada na kojoj su Crnu Goru predstavljali takmičari Anđela Marković, učenica podgoričke Osnovne škole „Štampar Makarije“, i Ilija Gračanin, učenik kotorske Osnovne škole „Njegoš“.

Opširnije...

Juniorska matematička Balkanijada

  • PDF

 

(Larnaka, Kipar, 19 - 24. jun 2011. godine)

Opširnije...