Baner

PRELIMINARNI REZULTATI DRŽAVNOG TAKMIČENJA (2016) - SREDNJA ŠKOLA

  • PDF

 

Matematika

Fizika

Hemija

Biologija

Engleski jezik

Ruski jezik

Francuski jezik

Italijanski jezik

Njemački jezik

Istorija

Geografija

Programiranje

Ukoliko takmičar/ka nije zadovoljan/a postignutim rezultatima, prigovor na iste može uložiti najkasnije do 02. marta 2016. godine do 15h na e-mail Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Formu prigovora možete preuzeti OVDJE.

Takmičari sa svojim mentorima mogu izvršiti uvid u svoj rad 02. marta 2016. godine u terminu od 10h do 14h, u prostorijama Ispitnog centra.

 

Napominjemo da se u prigovoru ne smije navesti nijedan podatak koji bi povezao šifru sa učenikom/com (ime i prezime, naziv škole, ime i prezime mentora, grad iz kojeg dolazi), jer se u suprotnom prigovor neće razmatrati. Sadržaj prigovora treba da bude u attachmentu i u sadržaju navedite zadatak za koji smatrate da nije pravilno ocijenjen.

Komisija će nakon isteka roka za podnošenje prigovora, u roku od jednog dana razmotriti prigovore i dati odgovore. Odluka komisije je konačna i biće objavljena na web sajtu Ispitnog centra 3. marta 2016. godine.

 

Konačni rezultati biće objavljeni 3. marta 2016. godine na sajtu Ispitnog centra.