Banner

PRELIMINARNI REZULTATI DRŽAVNOG TAKMIČENJA (2016) - SREDNJA ŠKOLA

  • PDF

 

Matematika

Fizika

Hemija

Biologija

Engleski jezik

Ruski jezik

Francuski jezik

Italijanski jezik

Njemački jezik

Istorija

Geografija

Programiranje

Ukoliko takmičar/ka nije zadovoljan/a postignutim rezultatima, prigovor na iste može uložiti najkasnije do 02. marta 2016. godine do 15h na e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli . Formu prigovora možete preuzeti OVDJE.

Takmičari sa svojim mentorima mogu izvršiti uvid u svoj rad 02. marta 2016. godine u terminu od 10h do 14h, u prostorijama Ispitnog centra.

 

Napominjemo da se u prigovoru ne smije navesti nijedan podatak koji bi povezao šifru sa učenikom/com (ime i prezime, naziv škole, ime i prezime mentora, grad iz kojeg dolazi), jer se u suprotnom prigovor neće razmatrati. Sadržaj prigovora treba da bude u attachmentu i u sadržaju navedite zadatak za koji smatrate da nije pravilno ocijenjen.

Komisija će nakon isteka roka za podnošenje prigovora, u roku od jednog dana razmotriti prigovore i dati odgovore. Odluka komisije je konačna i biće objavljena na web sajtu Ispitnog centra 3. marta 2016. godine.

 

Konačni rezultati biće objavljeni 3. marta 2016. godine na sajtu Ispitnog centra.